Viestin lähetys asiakaspalveluun

Viestin lähetys

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sovelluksen kautta tai HelpCenter:n kautta verkosta.

Sisältö

1. Viestin lähetys sovelluksen sisältä, Android
  2. Viestin lähetys sovelluksen sisältä, iOS
  3. Viestin lähetys verkon kautta/PC

1. Viestin lähetys Android- sovelluksesta:
  • Paina Customer Support nappia profiilinäkymässä.Screenshot_2017-09-08-15-11-34.png
  • Oikeasta alakulmasta, paina "+".
  • Screenshot_2017-09-07-11-57-30.png

• Kirjoita viestisi, lisää mahdolliset kuvat asiaasi liittyen painamalla liite nappia nuolinapin vieressä ja lähetä painamalla nuolinäppäintä.
  • Screenshot_2017-09-07-12-02-44.png

• Nyt voit seurata viestiäsi My tickets-näkymässä, johon pääset asiakastuki näkymän etusivun oikeasta ylälaidasta.
  •  Screenshot_2017-09-07-12-09-58.png

2. Viestin lähetys iPhone- sovelluksesta:

• Paina Customer Support nappia profiilinäkymässä

• Paina Submit a request-nappia vasemmassa alalaidassa

• Täytä kaavake ohjeiden mukaan ja paina lähetä(Submit)
  • Nyt voit seurata asiasi edistymistä:
    • Tulet saamaan vahvistusviestin sähköpostiisi ID-numeron kanssa.
    • Voit luoda tilin, jotta voit seurata viestejäsi ja viestihistoriaasi verkossa.

1. Viestin lähetys verkosta(HelpCenter):

• Mene nettiselaimesi kautta osoitteeseen: www.whimapp.com
  • Selaa sivun loppuun ja paina HelpCenter-linkkiä.
  • HelpCenterissä
    • Paina Submit a request nappia oikeasta ylälaidasta.Submit_request_pc.png
    • Täytä kaavake ohjeiden mukaan ja paina lähetä(Submit)
  • Nyt voit seurata asiasi edistymistä:
    • Tulet saamaan vahvistusviestin sähköpostiisi ID-numeron kanssa.
    • Voit luoda tilin, jotta voit seurata viestejäsi ja viestihistoriaasi verkossa.