Profiilinäkymän läpikäynti

Profiili

Profiilinäkymässä, voit liittää Facebookin profiilikuvan Whim-tiliisi, näet pistemääräsi ja tämän hetkisen pakettisi, voit myös kirjautua ulos sovelluksesta. Profiilinäkymästä pääset myös seuraaviin näkymiin:

My plan(Minun suunnitelmani/pakettini):

Tässä näkymässä voit vaihtaa nykyistä pakettiasi, nähdä tämän hetkisen paketin uusiutumispäivän ja pääset myös hallinnoimaan tilisi tietoja kohdasta manage your account (tämä avaa uuden verkkosivun).

Change kohdasta pääset vaihtamaan pakettiasi seuraaviin: Pay Per Ride, Whim Basic, and Whim Go. Pääset myös yhteydenottosivulle mikäli sinua kiinnostaa laajempi Whim business-paketti.

Manage my account(Hallinnoi tiliäni):

Tästä pääset muokkaamaan tilisi(profiilisi) tietoja, muokkaamaan maksutapa tietoja, muokkaamaan laskutus tietojasi, tai perumaan tilauksesi. Lisätietoja Tilin hallinnasta täältä.

Past trips(Menneet matkani):

Tästä näkymästä, pääset katsomaan kaikkia menneitä matkojasi, paitsi peruutettuja matkoja.

Redeem promo code (Käytä promo-koodisi):

Jos olet saanut meiltä promo-koodin , voit syöttää sen painamalla promo-koodi painiketta.

Favourite places(Suosikkipaikat):

Tässä näkymässä voit lisätä ja muokata suosikkipaikkojasi ja antaa niille suosikkinimet. Lue lisää suosikkipaikkojen lisäämisestä ja muokkauksesta täältä.

Customer Support(Asiakastuki):

Tästä näkymästä, voit käydä läpi palvelu ja tuki artikkeleita ja ottaa yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteydenotosta lue lisää täältä.

About Whim(Tietoa Whimistä):

Tämä näkymä kertoo sovelluksesta.

Sign out(Kirjaudu ulos):

Painamalla tästä, sovellus varmistaa sinulta haluatko kirjautua ulos. Jos kirjaudut ulos sovellus siirtää sinut automaattisesti sisäänkirjautumis-näkymään.