Suosikit ja niiden muokkaaminen

Suosikkejen(suosikki-osoitteiden) avulla pystytään tallentamaan osoitteita/määränpäitä joita käytät eniten. Suosikkien määrää ei ole rajoitettu ja jokaisen suosikkiosoitteen voit nimetä itse.

Suosikkeja voit lisätä kahdesta kohdasta sovelluksessa:

Etusivulta "Home view" (lisäys ainoastaan)

Profiilisivulta (Lisäys ja Muokkaus)

Suosikin lisäys ja muokkaaminen:

Etusivulta:

1. Paina add_favourite_icon.pngnäppäintä etusivulla.

2. Kirjoita osoite ja anna suosikkinimi osoitteelle ja paina "Valmis".

Olet nyt lisännyt suosikin.

Profiilisivulta:

1. Mene kohtaan Favourite_Places.png  ja paina Add_favourit_icon.png.

2. Kirjoita osoite ja anna suosikkinimi osoitteelle ja paina "Valmis".

Olet nyt lisännyt suosikin.

Suosikin muokkaus:

1. Mene kohtaan Favourite_Places.png ja paina oikeassa yläkulmassa olevaa 'Edit' painiketta.

2. Paina Delete_Favourite.png painiketta minkä tahansa suosikin kohdalla ja pystyt poistamaan tämän.

3. Muokataksesi suosikin osoitetta tai nimeä, valitse kyseinen suosikki listaltasi.