Matkan suunnittelu ja reititys

Matkan voi suunnitella joko käyttämällä Enter Destination nappia Kotinäkymässä(Home view), kalenterimerkinnän kautta, suosikkipaikkojen kautta tai taksipainikkeen kautta Whim-napista.

Matkan suunnittelu  Enter_your_destination.png nappia käyttäen.

Kun matka suunnitellaan "Enter destination" napilla, painamalla sitä avataan "Plan Journey" näkymä. Tässä tapauksessa ei tarvitse täyttää matkan aloitus osoitetta, sillä se on automaattisesti osoite missä sillä hetkellä olet. Täytä vain määränpään osoite ja sovellus antaa listan sopivista osoitteista, valitse näistä itsellesi sopivin ja paina "Etsi"("Confirm") (Fig.1).

[Figure 1]

Jos haluat matkan alkamisajan(LEAVE), lähtöpaikan(FROM), ja määränpään(TO) kenttiä voi muokata.

Alkamisaika: Paina EDIT valitaksesi joko lähde ennen(Leave By) ja/tai saavu ennen(Arrive At) ja kellonaika.

Lähtöpaikka: Paina EDIT vaihtaaksesi lähtöpaikan/osoitteen.

Määränpää: Paina EDIT vaihtaaksesi määränpään osoitteen.

Kun LEAVE, FROM ja TO kentät ovat täytetty matka vaihtoehdot tulevat esiin. Tällä hetkellä julkinen liikenne(Public Transport), nopein(Fastest), ja ekologisin(Greenest) vaihtoehdot tulevat näkyviin(Fig.2).Paina aluetta Confirm napin yläpuolella nähdäksesi koko matkan ja reitin kartalla(Fig.3).

[Figure 2*]

*HUOMIO: Painamalla "<" nappia sovellus menee kotinäkymään(Home view) ja suunniteltu matka pyyhkyityy!

[Figure 3]

Painamalla mitä tahansa osaa matkasta kartta suurentaa tämän matkustusosan.
Paina takaisin nappia päästäksesi takaisin matkustus vaihtoehtojen sivulle.
Tai paina Confirm-nappia varataksesi matkan.

Matkan suunnittelu kalenterimerkintää käyttäen.

Paina kalenterimerkintää avataksesi Plan Journey -näkymän ja noudata yllä olevia ohjeita. Jos kalenterimerkinnällä on tarvittavat tiedot, ARRIVE ja TO kentät täytetään automaattisesti. Jos ei, niin ne on täytettävä manuaalisesti. Kun tämä on tehty, noudata edellä mainittuja ohjeita kohdassa "Matkan suunnittelu 'Enter Destinaton'-painiketta käyttäen".

Matkan suunnittelu suosikkeja käyttäen favourites.png

Paina haluamaasi suosikkiosoitetta(Favourites) kotinäkymästä(Home view)(Fig.4) Avataksesi matkan suunnittelunäkymän(Plan Journey view) ja seuraa yllä olevia askelia(Fig.5)**.
**HUOMIO: Muista tämä, vakio osoite on määränpään osoite, joten kun valitset suosikkiosoitteen tulee siitä määränpään osoite.

[Figure 4]

[Figure 5]

Matkan suunnittelu Whim-nappia käyttäen(Vain Taksia varten).

Paina Whim-nappia navigaatio palkin keskellä ruudun alareunassa avataksesi Whim-napin näkymän(Fig.6). Paina seuraavaksi taksi-painiketta(Taxi)(Fig.7), tämä avaa taksimatkan suunnittelun(Fig.8).

[Figure 6]

[Figure 7]

[Figure 8]

Taksimatkan suunnittelu toimii samalla tavalla kuin matkan suunnittelu. Taksin voi ottaa nykyisestä osoitteesta, tai lähtö-osoitteen voi vaihtaa syöttämällä osoitteen manuaalisesti, tai valitsemalla sen kartalta.

Seuraavaksi, syötä määränpään osoite joko käyttämällä suosikkiosoitteita,valitsemalla kartalta tai kirjoittamalla sen manuaalisesti.

Tämän tehtyäsi voit tilata taksin, lisää taksin tilauksesta voi lukea täältä.