Punainen virheilmoitus

Jos jostakin syystä sovelluksessa tulee "punainen virheilmoitus" näytön ylälaitaan, otathan ystävällisesti meihin yhteyttä, joko Customer care osion kautta jonka löydät profiilinäkymästä tai HelpCenterin kautta täältä.

Kuvaile viestissäsi, mahdollisimman tarkasti mitä teit jotta sait virheilmoituksen näkyviin. Kuvaile myös askeleet miten kyseinen virhe pystytään toistamaan, jos sen pystyy toistamaan.

Liitä viestiisi mukaan myös mahdolliset kuvakaappaukset* ilmoituksesta.

*HUOMIO: Kuvakaappauksen ottamiseksi, seuraa puhelinmallisi ohjeita tämän tekemiseksi.