Taksin varaaminen

Voit varata taksin käyttämällä Enter_your_destination.png painiketta, tai painamallaHomeview__2_.png nappia ja valitsemalla taksin(Taxi).

Osoiteen jonka näet ylhäällä pitäisi olla nykyinen olinpaikkasi(Fig. 1), Jos oletusosoite on väärä, kirjoita osoite oikein tai valitse haluamasi osoite kartalta(Fig. 2).

[Figure 1]

[Figure 2]

Tämän jälkeen paina Set_pickup.png ja syötä osoite, käytä suosikkiosoitetta tai valitse osoite kartalta määränpääksi(Fig. 3).

[Figure 3]

Seuraavaksi paina set_drop_off.png jonka jälkeen paina,  request_taxi.png ruudun alareunassa (Fig. 4). Jos sinulla ei ole Whim-tilausta/pakettia, tai jos sinulla on muuten vain liian vähän pisteitä matkaa varten, pyytää sovellus sinua hankkimaan top-up pisteitä, jotta pääset määränpäähäsi.

[Figure 4]

Kun olet tilannut taksin tulee seuraava ikkuna näkyviin requesting_taxi.png(Fig. 5).

[Figure 5]

Tärkeä tietää: Vain silloin kun "Requesting taxi, please wait..." viesti on näkyvissä pystyt perumaan cancel_taxi.png  taksitilauksen. Kun tämä viesti katoaa, pisteet veloitetaan pistetililtäsi, ja et voi enää peruuttaa taksitilausta sovelluksen kautta. Taksin voi ainoastaan peruuttaa soittamalla taksipalveluntarjoajalle tai taksikuljettajalle(Helsingissä voit käyttää tarjottua numeroa tämän tekemiseen), pisteet kuluvat tästä huolimatta.

Jos taksitilaus peruutetaan onnistuneesti tämä viesti tulee näkyviin booking_was_cancelled.png (Fig. 6).

[Figure 6]