Julkisen liikenteen lipun varaaminen

Sovelluksessa on neljä paikkaa, joista voit varata julkisen liikenteen lipun, ja kaikki ovat käytettävissä Kotinäkymä(Home view)-painikkeen kautta.

Ensimmäinen paikka mistä voit varata lipun on näytön yläosan Etsi-painike Enter_your_destination.png

Painamalla tästä avaat matkansuunnittelun(Plan Journey)(Fig.1), jossa lähtöpaikka on valmiiksi täytetty nykyisen olinpaikan osoitteella ja ainoa mitä sinun tulee syöttää on määränpään osoite tai valita suosikkiosoitteistasi mieluisin(nämä näkyvät määränpää kentän alla olevassa listassa).

Lähtöpaikan voit muokata kun olet täyttänyt tiedot määränpää kenttään ja painanut etsi nappia. Tämä antaa sinulle listan julkisen liikenteen matkojen vaihtoehdoista ja yhden taksi vaihtoehdon(Fig.2).

[Figures 1]

[Figures 2]

Valitse paras vaihtoehto sinulle, ja saat julkisen liikenteen lipun ennen matkan alkamista.

Toinen lipun varauspaikka on, lipun varaus suosikkien kautta favourites.png (Jos et ole lisännyt suosikkeja, tee niin. Lue lisää suosikkien lisäämisestä täältä), suosikit näkyvät Etsi-painikkeen alapuolella(Fig.3). Painamalla suosikkia saat matkavaihtoehdot näkyviin.

[Figure 3]

Kolma paikka lipun varaukseen on Kalenterimerkintöjen kautta(jos olet sallinut synkronoinnin kalenterin kanssa kun latasit sovelluksen) (Fig.4).Tätä kautta voit varata lipun käyttäen kalenterimerkintää, samalla tavalla kuin matkan suunnittelun kautta.

[Figure 4]

Lopuksi voit varata julkisen liikenteen lipun Whim-painikkeella (Fig.5) - nopein tapa varata joukkoliikenteen lippu.

Paina Whim- logoa( iso W) ala-palkin keskeltä, avataksesi Whim-napin näkymän. Paina Julkiseen liikenteen nappia(Public Transport)(Fig.6). Valitse itselle sopivin lippu(Fig.7).

[Figure 6]

[Figure 7]