Kuukausimaksut ja maksutavat

Mitä Whim maksaa?
Whim-liikkumissovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Store sovelluskaupasta. Whim tarjoaa tällä hetkellä kahta eri kuukausihintaista liikkumispakettia: Whim Urban 55€/kk ja Whim Go 149€/kk, joilla voi käyttää useita eri liikennevälineitä kiinteän kuukausimaksun avulla. Jos et halua sitoutua kuukausimaksuun, voit käyttää Whimiä myös ostamalla yksittäisiä matkalippuja (Pay per ride). Liikennepalveluiden hinnat perustuvat palveluntarjoajien normaalihintoihin, mutta Whim kuukausitilaajille on tarjolla rahanarvoisia etuja ja Whim Go sisältää pääsyn esimerkiksi edullisempiin päivähintoihin vuokra-autoissa.

Onko kuukausitilaus jatkuva?
Tilaus on jatkuva ja Whim-pisteesi päivittyvät aina tilauskuukauden alusta, jos et tee tilaukseesi muutoksia. Voit kuitenkin muuttaa, päivittää tai lopettaa tilauksesi seuraavan kuukauden osalta milloin tahansa. Löydät tarkemmat tiedot tilauksestasi Whim-sovelluksen profiilisivulta kohdasta My Plan.

Mitä maksutapoja voin käyttää?
Tällä hetkellä Whim-palvelua voi käyttää pankki- tai luottokortilla. Jatkossa maksutapoihin lisätään etukäteismaksusetelit sekä erilaiset tilisiirrot ja PayPal.