Toimintaedellytykset

Missä laitteissa ja laitemalleissa Whim-sovellus toimii?
Whim-sovellus toimii iOS 10.2 tai sitä uudemmilla ohjelmistoversioilla (iPhone 5 tai uudempi).

Android-versio toimii 5.0(Lollipop) ja sitä uudemmilla versioilla .

Missä liikennevälineissä voin käyttää Whimiä?
Whim-liikkumissovelluksella voit varata ja maksaa tällä hetkellä seuraavien luotettujen kumppaneiden liikennepalveluita:

Suomessa
• Helsingin seudun julkinen liikenne eli HSL:n bussit, lähijunat, raitiovaunut, metro sekä Suomenlinnan lautta
• Lähitaksin ja Taksi Helsingin taksipalvelut (ei tolppataksit)
• Sixtin vuokra-autot Suomessa

Halutessasi lisää palvleuntarjoajia sovellukseen, voit lähettää ehdotuksen tästä osoitteeseen: info@whimapp.com.