Taksikyydit Helsingin ja lähiseutujen alueella

Kuinka paljon pisteitä tarvitsen yhteen taksimatkaan?
Taksimatkaan tarvitsemasi pistemäärä riippuu matkan pituudesta. Whim-sovellus näyttää aina etukäteen matkaan tarvitsemasi pisteet, minkä jälkeen voit halutessasi vahvistaa tilauksen. Kun tarvittava pistemäärä vahvistetaan etukäteen, pisteesi eivät koskaan lopu kesken matkan.

Whimin kotisivujen esimerkeissä puhutaan taksimatkoista päiväsaikaan. Voinko käyttää taksia lainkaan iltaisin tai viikonloppuisin?
Whimin hinnat pohjautuvat taksien normaalihinnoitteluun (aloitusmaksu arkisin klo 6-20 5,90€, la ja aattoina klo 6-16 5,90€, muina aikoina 9€), joten aloitusmaksut vaikuttavat jonkin verran pisteiden kulutukseen. Taksia voit siis käyttää milloin tahansa, mutta esimerkiksi yöaikaan taksitilaus kuluttaa aloitusmaksusta johtuen hieman enemmän pisteitä.

Voinko käyttää Whimiä kaikissa pääkaupunkiseudun takseissa?
Whimin kautta on tarjolla tällä hetkellä Taksi Helsingin ja Lähitaksin taksipalvelut. Taksi Helsingin välityspiiriin kuuluu 1335 taksia ja Lähitaksin noin 1250 taksia.

Voinko maksaa taksikyydin Whimillä, jos otan kyydin tolpalta?
Ikävä kyllä et vielä tällä hetkellä. Etsimme tähän kuitenkin ratkaisua, jotta voisimme tehdä matkanteostasi Whimillä tulevaisuudessa entistä mukavampaa.

Kuinka Whim-sovellus toimii takseissa?
Kun tilaat Whim-kyydin, sovellus näyttää sinulle taksin arvioidun saapumisajan, ja voit halutessasi seurata auton lähestymistä kartalta. Taksin saavuttua sinun tarvitsee vain hypätä kyytiin, tervehtiä kuskia iloisesti ja nauttia matkasta. Taksikuski tietää jo valmiiksi, minne olet menossa, ja matka on maksettu etukäteen. Jos Whim ei ole vielä kuskille tuttu, voit tarvittaessa mainita, että laskutusohjeistus löytyy kuljettajan maksupäätteestä.

Tilasin Whimin kautta taksin. Voinko ottaa kyytiin myös muita matkustajia?
Whim-taksimatkoillasi saat kuljettaa lisämaksutta muita matkustajia. Jos tarvitset tilataksin, valikoi taksintilausvaiheessa listalta Minivan.

Tilasin taksin vahingossa. Voinko peruuttaa tilauksen?
Jos tilasit vahingossa taksin, voit peruuttaa sen Cancel-napista siihen asti, kunnes olet saanut vahvistuksen kyydistä. Jos et ole varma, onko tilauksen peruutus onnistunut, ole meihin yhteydessä sovelluksen Customer support -kanavan kautta tai sähköpostitse: info@whimapp.com

Tilasin taksin, mutta jokin meni pieleen. Menetinkö tilaukseen käyttämäni Whim-pisteet?
Saamme vikailmoituksen kaikista epäonnistuneista tilauksista ja palautamme menetetyt pisteet sinulle automaattisesti. Jos sinulla nousee kuitenkin aiheeseen liittyen kysymyksiä, ole meihin yhteydessä sovelluksen Customer support -kanavan kautta tai sähköpostitse: info@whimapp.com