Avainominaisuuksien yleiskuvaus

Mikä on Home view (Koti)?

Home view:ssa pystyt suunnittelemaan matkoja, lisäämään suosikkeja, varaamaan matkoja suosikkiosoitteisiin ja kalenteri tapaamisiin (jos olet sallinut kalenterin käytön), näet myös varaamasi vuokra-auton ja vuokrauspäivän tässä näytössä.

Mikä on Tickets view (Liput)?

Tässä näkymässä näet varaamasi julkisen liikenteen liput ja taksivarauksen.

Mikä on Whim-nappi?
Sovelluksesta löytyvän Whim-napin avulla pääset heti liikkeelle eri kulkuvälineillä. Paina Whim-nappia, valitse taksi, vuokra-auto tai haluamasi julkisen liikenteen lippu ja vahvista valintasi.

Mikä on Garage (Autotalli)?

Tästä näkymästä voit varata vuokra-autoja, Whim-autoja ja tehdä Whim car subscription(Joustoleasing) tilauksen. Näet myös varaamasi vuokra-auton tai Whim-auton tässä näkymässä. Voit myös peruuttaa varauksesi tästä näkymästä.

Mikä on Profile view (profiili)?

Tässä näkymässä näet ja pystyt muokkaamaan tilaustyyppiä, näkemään menneet matkat, aktivoimaan promo-koodin, pystyt muokkaamaan suosikkiosoitteitasi ja ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä.