Perehdytys Sovellukseen

Täsä selitämme Whim-kokemuksen keskeiset ominaisuudet, latauksesta ja asennuksesta, Whim-painikkeeseen ja henkilökohtaiseen profiiliin.

Ladataksesi sovelluksen, sinun on mentävä iPhonen App Storeen tai Android-puhelimesi Google Play- palveluun ja etsittävä: "Whim - your travel companion" (Fig.1)(Fig.2).

[Figure 1]

[Figure 2]

Sovelluksen asennuksen ja avaamisen jälkeen, sinun tulee syöttää puhelinnumerosi(Fig.3) ja odotettava vahvistus viestiä(Fig.4).

[Figure 3]

[Figure 4]

Vahvistusviestin ja sen kirjoittamisen jälkeen, pääset sovelluksen sisään.

Seuraavaksi, sinun tulee antaa sovellukselle lupa paikannukseen(Location*) ja lupa ilmoituksille(Notifications)(Fig. 5), muuten Whim-kokemuksesi tulee olemaan rajoitettu.
(*HUOMIO: Asetusten alla> Yksityisyys > Paikannus Palvelut > Whim,vvoit valita "kun käytän sovellusta" tai "aina päällä".)

[Figure 5]

Tämän jälkeen valitse maa, missä sovellusta käytät (Fig.6), jonka jälkeisellä sivulla voit joko valita matkustus paketin painamalla "Switch", palata maa valikkoon painamalla "Change" tai mennä sovellukseen sisälle painamalla "Start using Whim"(Fig.7). Pyydämme sinua täyttämään Profiilisi(Fig. 8) ja antamaan voimassa olevan maksutavan (i.e., luottokortti) tiedot (Fig. 9) jotta saat Whim:sta kaiken irti.

[Figures 6 & 7]

SCROLLING_THE_LIST.png     Ready_to_Whim.png

[Figures 8 & 9]

User_Profile.PNG Payment_method_2.PNG

Käytyäsi läpi kyseiset askeleet, näytetään lyhyt esittely(Fig.10)(Fig.11).

[Figures 10 & 11]

animation1.PNG animation2.PNG

Tämän jälkeen, pääset Whimin kotinäkymään(Whim Home view) (Fig. 12), jossa voit suunnitella matkoja, seurata matkaasi(Kun et matkusta, näkymässä lukee olinpaikkasi kaupungin nimi), lisätä suosikkiosoitteita, varata matkoja kalenterimerkinnöistä(jos olet jakanut kalenterisi Whimin kanssa) ja nähdä varaamasi autot.

[Figure 12]

Kotinäkymän oikella puolella on lippu näkymän painike, josta näet aktiiviset julkisen liikenteen lippusi ja taksikyytisi(Fig. 13).

[Figure 13]

Keskeltä navigaatio palkkia löydät "Whim-painikkeen"(Fig.14). Painamalla tätä pystyt ostamaan julkisen liikenteen lipun, mennää taksin tilaus näkymään, tai mennä auton varaus näkymään(Fig.15):

[Figure 14]

[Figure 15]

Whim-painikkeen oikealla puolella on autotalli näkymän painike, jossa voit hallinnoida autovarauksiasi(Fig. 16).

[Figure 16]

Lopuksi, viimeinen näkymä on profiilinäkymä(Fig.17) jossa voit hallita tiliäsi, nähdä menneet matkasi, lunastaa mahdolliset promokoodisi, muokata suosikkejasi, ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kirjautua sovelluksesta ulos.

[Figure 17]