Auton varaaminen

Autotalli näkymä:

Tästä näkymästä voit varata Whim-auton, vuokra-auton,  ja tätä kautta voit myös varata Leasing-auton (Whim Car Subscription). Voit myös selata ja perua varauksia ja aktivoida muistutuksen autovaraukselle tätä kautta.

Whim-auton varaaminen(saatavilla Whim Urban, Go ja Business-paketeissa)

Whim auton voi varata Autotalli näkymän(Garage view)Whim-auto painikkeesta. Kun olet painanut tätä Whim-auto esitellään sinulle(ainoastaan ensimmäisellä avauskerralla) ja voit valita minkälaisen auton haluat Whim-autoksi(tämän voi jälkeenpäin muuttaa)(Fig.1).

[Figure 1]

Seuraavaksi näet kaikki Whim-auton noutopaikat kartalla(Fig.2). Voit muokata Whim-auto päiviä, sekä nouto ja palautus aikoja tästä näkymästä.

[Figure 2]

Kun olet valinnut noutopaikan ja valinnut nouto ja palautuspäivän pyytää sovellus sinua vahvistamaan varauksen(Fig.3).

[Figure 3]

Kun olet vahvistanut varauksen, voit aktivoida muistutuksen varauksesta(Fig.4).

[Figure 4]

Nyt näet varatun auton Autotalli näkymässä(Fig.5) ja kalenterissa Kotinäkymässä(Fig.6).

[Figure 5]

[Figure 6]

Voit peruuttaa varatun auton(Fig.7) painamalla kyseistä varausta joko Autotalli näkymästä tai kalenterista Kotinäkymässä(Fig.8).

[Figure 7]

Sovellus tulee pyytämään sinua vahvistamaan perumisen(Fig.8).

[Figure 8]

Kun peruminen on onnistunut, kyseinen viesti tulee näkyviin ja palaat Autotalli näkymään(Fig.9).

[Figure 9]

Auton varauksen tekeminen lyhyelle ajalle (Vuokra-auto)

Paina vuokra-auto painiketta Autotalli näkymässä, varataksesi normaalin vuokra-auton. Tämän jälkeen pääset varausnäkymään, jossa voit valita sinulle sopivan auton, nouto ja palautus ajankohdan, sekä noutopaikan(Fig.10).

[Figure 10]

Valittuasi auton, päädyt seuraavaan näkymään josta voit varata auton(Fig.11). Tästä eteenpäin varaus ja peruutus tapahtuu täsmälleen samalla tavalla kun Whim autossa.

[Figure 11]

Whim auto-tilaus (Whim Car Subscription)

Painamalla Leasing auton-painiketta, voit varata auton käyttöösi useammalle päivälle kuukaudessa, päiviä ei tarvitse käyttää kerralla vaan voit ottaa auton käyttöön silloin kun haluat.

Whim Car Subscription näkymästä voit valita mieleisesi auton (Fig.12).

[Figure 12]

Voit valita kuinka monta päivää kuussa haluat käyttää autoa seuraavista vaihtoehdoista 5, 7 tai 14 päivää.(Fig.13)

[Figure 13]

Seuraavaksi valitse auto tyyppi (Premium, Lifestyle, Everyday Estate Car, Compact Car tai Small Car). (FIG.14)

[FIGURE 14]

Valittse haluamasi auto ja vahvista tilaus painamalla "SUBSCRIBE" (Tilaus on jatkuva ja maksetaan samaan aikaan kun tilaus uusitaan) (Fig.15).

Figure 15

Tilauksesi tulee näkyviin autotalli näkymän yläosaan (Garage view) ( Fig.16)

Figure 16

Voit perua tai muokata tilauksta painamalla(kynän kuvaa)autotalli näkymässä(katso Fig.16 yllä).

Rullaamalla varausnäkymää alas löydät painikkeen "Cancel Whim Car Subscription" (Fig.17). Paina tätä ja vahvista peruutus(Fig.18). Tilaus peruuntuu seuraavan laskutuskauden alussa (Fig.19).

[Figure 17]

[Figure 18]

[Figure 19]