Ongelmanratkaisun perusteet

Jos sinulla on ongelma Whimin tai palvelun kanssa, suosittelemme sinua noudattamaan seuraavia ohjeita:

•  Tarkista asetukset:
    • Varmista, että ilmoitukset ovat käytössä Whim- sovelluksen kohdalla.

•  Varmista, että sijaintipalvelut ovat käytössä (mieluiten asetettu "Aina päällä").

•  Varmista, että mobiilidata ja / tai WiFi ovat käytössä ja toimivat oikein. Varsinkin mobiilidataa varten valitse 3G tai 4G (mieluummin 4G).

• Sulje taustalla käynnissä olevat sovellukset.
  • Sulje Whim- sovellus. Avaa se uudelleen.
  • Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään uudelleen.

• Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota
    • Siirry App Store / Play Store.
    • Kirjoita "Whim" ja valitse "Whim - Your travel companion"
    • Tarkista, onko uusi päivitys saatavilla ja asenna

• Whim-sovelluksen asentaminen ja uudelleenasentaminen:
    • iOS
      Paina pitkään sovelluksessa ja poista se napsauttamalla "X". Avaa App Store, etsi Whim-sovelluksen uusin versio ja asenna.

• Android
      Paina sovellusta pitkään ja siirrä roskakoriin.
      Avaa Google Play-kauppa, etsi Whim-sovelluksen uusin versio ja asenna.