Yleistä tietoa Whim:sta ja maksuista

Missä laitteissa ja laitemalleissa Whim-sovellus toimii?

Whim-sovellus toimii iOS 10.2 tai sitä uudemmilla ohjelmistoversioilla (iPhone 5 tai uudempi) sekä Android 5.0 (Lollipop) tai sitä uudemmilla ohjelmistoversioilla.

Missä liikennevälineissä voin käyttää Whimiä?

Whim-liikkumissovelluksella voit varata ja maksaa tällä hetkellä seuraavien luotettujen kumppaneiden liikennepalveluita:
• Helsingin seudun julkinen liikenne eli HSL:n bussit, lähijunat, raitiovaunut, metro sekä Suomenlinnan lautta
• Lähitaksin ja Taksi Helsingin taksipalvelut (ei tolppataksit)
• Sixtin vuokra-autot Suomessa

Mikä on Whim-nappi?

Sovelluksesta löytyvän Whim-napin avulla pääset heti liikkeelle eri kulkuvälineillä. Paina Whim-nappia, valitse taksi, vuokra-auto tai haluamasi HSL-lippu ja vahvista valintasi.

Mitä Whim maksaa?
Whim-liikkumissovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Store sekä Google Playsovelluskaupoista.

Whim tarjoaa tällä hetkellä kahta eri kuukausihintaista liikkumispakettia: Whim Urban 55 €/kk ja Whim Go 149 €/kk, joilla voi käyttää useita eri liikennevälineitä kiinteän kuukausimaksun avulla. Jos et halua sitoutua kuukausimaksuun, voit käyttää Whimiä myös ostamalla yksittäisiä matkalippuja (Pay per ride).

Liikennepalveluiden hinnat perustuvat palveluntarjoajien normaalihintoihin, mutta Whim kuukausitilaajille on tarjolla rahanarvoisia etuja, kuten pääsy esimerkiksi edullisempiin päivähintoihin vuokra-autoissa.

Onko kuukausitilaus jatkuva?
Tilaus on jatkuva ja Whim-pisteesi päivittyvät aina tilauskuukauden alusta, jos et tee tilaukseesi muutoksia. Voit kuitenkin muuttaa, päivittää tai lopettaa tilauksesi seuraavan kuukauden osalta milloin tahansa. Löydät tarkemmat tiedot tilauksestasi Whim-sovelluksen profiilisivulta kohdasta My Plan.

Voinko vaihtaa kuukausitilaukseni tasoa?
Voit vaihtaa kuukausitilauksesi tasoa omien tarpeidesi mukaan aina seuraavan tilausjakson osalta. Muokkaa nykyistä tilaustasi Whim-sovelluksen profiilisivulta kohdasta My Plan ja Change.

Kuinka paljon on yksi Whim-piste?
1 piste vastaa 1 euroa.

Mitä maksutapoja voin käyttää?
Tällä hetkellä Whim-palvelua voi käyttää pankki- tai luottokortilla. Jatkossa maksutapoihin lisätään etukäteismaksusetelit sekä erilaiset tilisiirrot ja PayPal.