Autonvuokraus

Millaisia vuokra-autoja saan käyttööni?
Tällä hetkellä Whim tarjoaa käyttöösi Sixt Autovuokraamon vuokra-autot (5 autoluokkaa sedaneista farmareihin). Sovellus näyttää saatavilla olevat autot ja toimipisteet, joista voit valita sopivimman.

Lisäpalvelut (esim. toisen kuljettajan lisäys, lastenistuin, auton palautus tyhjällä tankilla) ovat tällä hetkellä tarjolla vain Sixtin kautta. Huomioithan, että myös lisäkuljettajan tulee näyttää ajokortti Sixtin toimipisteellä. Lisätietoa näistä saat Sixtin toimipisteeltä, Sixtin kotisivuilta tai sähköpostitse: rent@sixt.fi

Mistä haen vuokra-autoni ja mitä pitää olla mukana?
Vuokra-autot noudetaan Sixtin toimipisteistä. Autoa hakiessasi sinulla tulee olla mukana voimassa oleva ajokortti sekä luottokortti 250 euron omavastuuta varten, jonka autovuokraamo pidättää mahdollisten vahinkojen varalta. Saat summan takaisin vuokrauksen päätyttyä, jos kaikki on sovitusti kunnossa. Rajattomat ajokilometrit ja lainmukainen liikennevakuutus sisältyvät vuokrahintaan. Tarkista tästä Sixtin vuokrausehdot Suomessa

Huom! Sixt Autovuokraamo hyväksyy maksutapoina kaikki luottokortit kansainvälisesti tunnetuilta luottokorttiyhtiöiltä, kuten American Express, Diners Club, Eurocard/Mastercard ja Visa, sekä AirPlus-tilin. Autovuokraamo ei hyväksy prepaid-kortteja, debit-maksukortteja (Visa Electron, Maestro) tai käteismaksuja.

Miten palautan vuokra-autoni?
Vuokratessasi auton pääkaupunkiseudulla voit palauttaa auton mihin tahansa Sixtin pääkaupunkiseudun toimipisteeseen. Jos vuokraat auton toisella paikkakunnalla, esim. Mikkelissä, auto täytyy palauttaa Mikkelin toimipisteelle. Palautuspisteen voit halutessasi muuttaa lisämaksusta, joka suoritetaan Sixtin toimipisteeseen autoa noudettaessa. Muistathan myös tankata auton, jollet ole autoa hakiessasi erikseen sopinut Sixtin kanssa palautuksesta tyhjällä tankilla. Tarkista tästä Sixtin vuokrausehdot Suomessa

Kuinka pitkäksi aikaa voin vuokrata auton?
Whimissä ei ole maksimivuokra-aikaa, mutta eripituiset vuokra-ajat vaativat eri määrän pisteitä. Näet vuokraukseen tarvitsemasi pistemäärän aina ennen tilauksen vahvistamista. Pidempi vuokra-aika (esim. 5 vrk sekä viikonloppuvuokra) on suhteessa edullisempi myös Whimin kautta.

Miten voin vertailla eri autojen vuokrahintoja?
Voit vertailla vuokrahintoja selaamalla tarjolla olevia autovaihtoehtoja Whim-sovelluksessa. Klikkaa haluamaasi autoa, niin näet lisätietoja ja karttanäkymän auton sijainnista. Muistathan määrittää itsellesi sopivan vuokra-ajan, jotta saat tarjolle ajantasaisen valikoiman.

Tilasin vuokra-auton vahingossa. Voinko peruuttaa tilauksen?
Vuokra-autotilaus on helppo perua suoraan sovelluksessa. Lippunäkymässäsi näet kaikki voimassa olevat matkasi, ja varattu vuokra-auto on mahdollista perua oikean kulman roskalaatikkokuvakkeesta.

Yritin vuokrata auton, mutta autoja ei löydy tai pisteveloitus on korkea. Mitä teen?
Jos autoja ei löydy tai niitä on huonosti tarjolla, se voi johtua siitä, että suurin osa lähistöllä olevista Sixtin toimipisteistä on suljettu valitsemaasi aikaan. Valitse hakuaika virka-ajalle, niin saat näkyviin suuremman valikoiman autoja ja toimipisteitä. Jos sinun täytyy hakea auto virka-ajan ulkopuolella, Helsingin lentoaseman toimipiste on avoinna lähes vuorokauden ympäri. Jos taas pisteveloitus on liian suuri, valitse esimerkiksi haku perjantaina ja palautus maanantaina tai pidempi vuokra-aika, kuten 5 vuorokautta. Auton voi palauttaa myös ennen sovittua vuokra-ajan päättymistä.