Palaute ja tuki

Miten voin antaa palautetta, kehitysideoita tai raportoida ongelmasta?
Palautteesi on meille tärkeää, koska teemme ja kehitämme Whimiä sinua varten! Voit antaa palautetta suoraan sovelluksesta Whimin profiilisivulta löytyvän Customer support -kanavan kautta. Valitse sen jälkeen Contact Us ja New, niin pääset kirjoittamaan palautteesi joko suomeksi tai englanniksi. Mainitsethan viestissäsi, millä laitteella käytät sovellusta (esim. iPhone 6s). Halutessasi voit liittää mukaan myös kuvakaappauksen. Viestisi tulevat perille myös sähköpostitse: info@whimapp.com

Voinko ehdottaa Whimiin uusia palveluntarjoajia?
Otamme mielellämme vastaan toiveita palveluista, joita haluaisit Whimiin mukaan. Neuvottelemme parhaillamme useiden uusien palveluntarjoajien kanssa, jotta saisit lähitulevaisuudessa valita yhä vapaammin, miten ja millä kulkuneuvolla haluat matkustaa. Voit ehdottaa meille suosikkejasi sähköpostitse: info@whimapp.com